Jet set

Kejt Midlton pokazala tetovažu

Kejt Midlton pokazala tetovažu
Foto: Tanjug/AP | Kejt Midlton pokazala tetovažu

Vojvotkinja Kejt Midlton (36) pokrenula je komentare javnosti kada se juče pojavila na otvaranju vatrogasne stanice u Sanderlendu, a svi su primjetili tetovažu na njenoj ruci.

Vojvotkinja, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, došla je u društvu supruga princa Vilijama (35), u zelenom  Dolce&Gabbana kaputu, a kada je skinula crne rukavice na ruci se vidjela tetovaža u obliku cvijeta.

“Lokalna 18-godišnja umjetnica, zaustavila je Kejt i poklonila joj 'henna' tetovažu. Vojvotkinja je poželjela da joj crnom kanom nacrta cvjetić”, rekao je izvor blizak kraljevskom paru.

Inače, pripadnici kraljevske porodice nisu se nikada trajno tetovirali jer im po strogim pravilima kraljevske palate to nije dopušteno.

Prije nego što je dobila privremenu tetovažu, Kejt se sa Vilijamom prošetala mostom Northern Spire, koji je u izgradnji, pa se par zaštitio kacigama, naočalama i zaštitnim prslucima.

Vojvotkinja je pokazala i kako joj nije problem družiti se s lokalnim ljudima, pa je od anonimne starije žene uzela buket cvijeća. Zahvalila joj se i popričala s njom, a fotografi su jedva dočekali da zabilježe taj trenutak.

Kejt je na početku trudnoće rekla da pati od jutarnjih mučnina, zbog čega je odgađala mnoge ceremonije, ali sada se, kako tvrdi, osjeća dobro.

Par već ima dvoje djece, princezu Šarlot koja je rođena u maju 2015., i princa Džordža koji je došao na svijet u julu 2013. godine. Treći porođaj takođe će biti obavljen u ekskluzivnom apartman 'Lindo Wingu' u londonskoj bolnici St. Mary's.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije