Jet set

Keli Bruk zaprosila momka, on je odbio

Keli Bruk zaprosila momka, on je odbio
Foto: N.N. | Keli Bruk zaprosila momka, on je odbio

Glumica Keli Bruk zaprosila je svog dugogodišnjeg momka Džeremija Parisija, a on ju je odbio, otkrila je u intervju za magazin OK.

Za razliku od mnogih žena koje mjesecima čekaju da ih partner zaprosi, engleska glumica Keli Bruk riješila je da "stvari uzme u svoje ruke".

Ona je prekršila tradiciju, koja nalaže da muškarac treba da postavi čuveno pitanje, te je zaprosila svog momka Džeremija Parisija, a on ju je odbio, prenosi B92.

Glumica, za koju naučnici tvrde da ima najsavršenije tijelo na svijetu, ispričala je u intervjuu za magazin kako ju je nakon pitanja ućutkao i zamolio da to ne radi u javnosti.

''Kad smo bili u Antigvi, gledajući zalazak sunca upitala sam Džeremija hoće li da me oženi, ali on je rekao da budem tiha jer su ljudi oko nas'', otkrila je.

Lijepa glumica je potom objasnila da iako želi da ima djecu, ona još uvijek nisu prioritet u njenom životu.

"Pa šta i ako ne budem imala djecu, nije kraj svijeta. Volim svoj život i morala bih da se odreknem mnogo toga da bih imala djecu, tako da mi to nije prvo na skali", kazala je glumica, te istakla da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke dok je bila mlađa.

Glumica Keli Bruk i njen momak, italijanski maneken i fitnes trener Džeremi Paris zajedno su oko dvije i po godine, a u kontakt su stupili tako što je Keli od njega zatražila savjet za vježbanje.

Oni su više puta u medijima govorili da su se prvo čuli putem Skypea, šest mjeseci prije nego što su se sreli.

U intervjuu koji je dala u maju prošle godine Keli je otkrila "da je veoma voljena i da se stvari sa Džeremijem odlično odvijaju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije