Jet set

Kim Kardašian otkrila koji je njen talent (VIDEO)

Kim Kardašian otkrila koji je njen talent (VIDEO)
Kim Kardašian otkrila koji je njen talent (VIDEO)

Starleta je priznala da ona ne bi 'postojala' da nema društvenih mreža i smatra da je njen život nadahnuo mnogo ljudi. Tvrdi kako njena karijera nije naškodila nikome

Kim Kardašian (36) u intervjuu koji je dala Bilu Vitakeru tvrdi da je to što je pridobila naklonost ljudi, njen talent. Gostovala je u '60 Minutes' prije incidenta u Parizu i govorila o svom luksuznom životu.

- Veliki talent je napraviti uspješan brend koji ljudi vole - rekla je Kim. Starleta je priznala da ona ne bi 'postojala' da nema društvenih mreža i smatra da je njen život nadahnuo mnogo ljudi. Tvrdi kako njena karijera nije naškodila nikome. Kim se od pljačke u Parizu još uvijek nije oglasila, iako joj je prije nekoliko dana bio rođendan.

Kanje Vest (39) i ostatak porodice i prijatelja čestitali su starleti na društvenim mrežama. Rođendanske zabave nije bilo jer se Kardašianka odlučila povući iz javnog života i posvetiti se djeci. Izvori bliski Kim tvrde da ona planira promijeniti životni stil. Navodno će se prestati provokativno oblačiti i manje će se šminkati.

(24.sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije