Jet set

Koja vam je od Biberovih djevojaka najviše seksi? (FOTO)

 Koja vam je od Biberovih djevojaka najviše seksi? (FOTO)
Koja vam je od Biberovih djevojaka najviše seksi? (FOTO)

Otkako je u decembru 2013. godine prekinuo dugogodišnju i turbulentnu vezu sa Selenom Gomez, pjevača Džastina Bibera povezivalo se s mnogim djevojkama

Sve dok nedavno nakon poduže pauze nije objavio pjesmu 'What Do You Mean', Justin Bieber (21) po medijima je više bio zbog svog skandaloznog ponašanja i djevojaka u čijem je društvu provodio vrijeme. Njegova najveća ljubav bila je Selena Gomez s kojom je turbulentnu vezu prekinuo u decembru 2013. godine.

Ubrzo poslije toga zaredale su se brojne djevojke s kojima ga se povezivalo.

Hailej Boldvin

Ubrzo poslije prekida sa Selenom, Justin je sve više vremena počeo provoditi u društvu manekenke Hailej Boldvin (18). Njegovi prijatelji otkrili su da ju smatra seksi, cool i zabavnom, a kod nje mu se najviše svidjelo to što ju njegova slava ne opterećuje i ne zanima. Par vezu nikad nije potvrdio. I danas govore da su samo prijatelji.

Džajde Pirse

Vizažist i bloger zadnja je u nizu djevojaka s kojom se pjevač povezuje i druži. Proteklih dana par je snimljen na odmoru na Bora Bori, a medije su preplavile fotografije golog Džastina kako hoda pred Džajde Pirs (20). Ni jedno ni drugo ne žele potvrditi vezu, ali s obzirom na spomenute fotografije, čini se da su jako bliski.

Ksenija Deli

U avgustu se pojavila informacija da je Džastinovo srce osvojila bivša Viktorijina anđelica i Plajbojev model - Ksenija Deli. Viđeni su na spoju u Los Andjelesu u piano baru gdje je pjevač i zasvirao svojoj djevojci, kako su je mediji prozvali. Nedugo ubrzo nakon ovih napisa, Džastin je gostovao u šou Elen DeŽenere i negirao natpise da je sa Ksenjom u vezi.

Kendal Džener

Neko vrijeme šuškalo se da je Džastin u vezi i sa sve uspješnijom manekenkom Kendal Džener (19). Glasine o tome rasplamsale su se nakon što je pjevač na Instagramu podijelio intimnu fotografiju s članicom porodice Kardašijan. Iako vezu nisu potvrdili, navodno su zbilja bili zajedno, no kako se pričalo, veza im nije uspjela zbog prijateljstva Kendal i Selene Gomez, Džastinove bivše djevojke. 

Ketrin Gazda

O vezi Bibera i ove djevojke pisalo se početkom ove godine. S Keterin Gazdom pjevača je navodno upoznao reper Keli, a pojedini izvori tvrdili su da je njihova veza bila toliko ozbiljna da su planirali imati i djecu. 

Čantel Džefris

Za manekenku Čantel Džefris saznalo se kada je Biber prošle godine u januaru uhapšen zbog vožnje pod utjecajem opijata, a ona je u tom trenutku bila s njim u automobilu. Za Čantel su mnogi komentarisali nalikuje Kim Kardašian, a navodno je djevojka koja je željna slave i izlazi samo s poznatim dečkima, pa joj napisi u medijima o vezi s Biberom nisu zasmetali. 

Tati Neves

Brazilka je javnosti postala poznata u novembru 2013. godine kada je na Instagramu podijelila fotografiju uspavanog Bibera. Poslije je tvrdila da se seksala s njim te da joj je pjevač ljubavnik. 

 

Džordan Ozuna

U junu 2013. godine, taman pred kraj veze sa Selenom, Džastin je uhvaćen u društvu djevojke Džordan Ozune. Fotografi su ih snimili zajedno u čekaoni na poligonu dok su išli skakati padobranom i dok su se ljubili. Kako je njihova priča nastala, tako se ubrzo i ugasila. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije