Jet set

Koliko novca Jelena Đoković troši na odjeću?

Koliko novca Jelena Đoković troši na odjeću?
Koliko novca Jelena Đoković troši na odjeću?

Supruga Novaka Đokovića slovi za skromnu ženu, a kada je modni stil u pitanju Jelena je spremna da potroši tačno određenu sumu novca.

Iako njihovo bogatstvo broji milione, Jelena Đoković vodi skroman život, a isto to se može reći i za njene modne poslastice.

Baš kao i sve žene, ona obožava da kupuje garderobu u trendu, ali čini se da kada je iznos u pitanju, Jelena je dobro postavila granice.

Za aksesoare, kao što su naočari i patike, spremna je da izdvoji najviše 150 evra, dok za haljinu, posebno ako je riječ o dizajnerskom komadu ta cifra može da ide i do 750 evra.

U nastavku vam otkrivamo koliko je supruga tenisera potrošila novca za omiljenu odjeću..

Džemperčić sa kragnom je komad u kome smo mogli da je vidimo više puta, a njegova cijena iznosi 169 evra.

Cvjetna haljina modne kuće Erdem spada u jednu od skupljih krpica koje Jelena posjeduje u svom garderoberu. Kako je poznato, njena cijena je 767 evra.

Pored elegantnih komada, Jelena obožava i sportske. Tako je često možemo vidjeti u patikama, a za sportske aktivnosti sa Novakom i djecom, ona bira mint zelene patike koje je platila 96 evra.

Naočare koje Jelena nose vrijede 150 evra.

Trudnička haljina u kojoj smo neadavno na tribinama vidjeli Jelenu, košta oko 52 evra

Kao što smo rekli, Novakova supruga često bira udobne komade, a najomiljenije su joj bijele patike koje su inače veoma popularne i u Srbiji. One koštaju 57 evra, što je dosta niža cijena u odnosu na naše.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije