Jet set

Kraj romanse između Selene Gomez i Džastina Bibera

Kraj romanse između Selene Gomez i Džastina Bibera
Foto: N.N. | Kraj romanse između Selene Gomez i Džastina Bibera

Selena Gomez i Džastin Biber upoznali su se još kao tinejdžeri, kada je njemu bilo 16, a njoj 18 godina, i od tada su zajedno gradili svoje muzičke i glumačke karijere.

Iako su izgledali kao savršen par, na vidjelo je dolazila i njihova nezrelost koja je bila velika prepreka zdravoj vezi, pa su prije nekoliko godina prekinuli i utjehu tražili u novim partnerima.

Ali, životi su im se ponovno isprepleli u novembru prošle godine, kada su dali još jednu šansu svojoj ljubavi i prijateljstvu. Ovoga puta zreliji i devet godina stariji, dali su do znanja da su itekako spremni za nešto ozbiljno.

Posljednjih pet mjeseci gledali smo ih nerazdvojne i nasmijane. Ipak, nisu svi bili oduševljeni njihovom srećom.

Prva kojoj se ova romansa nije svidjela bila je Selenina majka Mendi Tifi, koja je strahovala da će Biber ponovno povrijediti njenu kće.

Mlada pjevačica i glumica navodno se zbog toga i posvađala s majkom pa sedmicama nisu bile u dobrim odnosima. No, kako pišu strani mediji, izgleda da ju je Selena odlučila poslušati, pa je ostavila Džastina.

“Džastinova porodica voli Selenu, ali Selenina njega ne. Zbog toga su je stavili u vrlo nezahvalnu poziciju. Oni jednostavno još uvijek ne vjeruju Džustinu iako ih je Selena pokušala uvjeriti da se promijenio”, kazao je nepoznati izvor za Daily Mail te dodao kako je 25-godišnjoj muzičarki ipak važniji odnos s majkom.

Podsjetimo Gomez je prije nekoliko sedmica izašla iz klinike u kojoj se liječila od depresije, a ljetos je preživjela tešku operaciju transplantacije bubrega jer boluje od autoimune bolesti lupusa. Bubreg joj je donirala najbolja prijateljica Francia Raisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije