Jet set

Krvnički pretučena kćerka poznate srpske glumice (FOTO)

 Krvnički pretučena kćerka poznate srpske glumice (FOTO)
Krvnički pretučena kćerka poznate srpske glumice (FOTO)

Sara Bradić, kćerka poznate glumice Nade Blam, napadnuta je krvnički u jednom prestoničkom klubu, a detalje o napadu je podjelila na svom Fesjbuk nalogu i to 25. novembra, kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Kćerka Nade Blam nije željela da ćuti o napadu, već je na svom Fejsbuk nalogu podjelila detalje sa svojim prijateljima o tom nemilom događaju koji se odigrao pre nekoliko dana, koji je toliko bio brutalan da je završila na operacionom stolu.

"Dečko koji me je uznemiravao i vrijeđao, a kojeg sam oduvala, počupao me je za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i polomio mi nos na tri mjesta. U petak sam cio dan bila u Urgentnom i u miliciji i baš sam loše. U ponedjeljak sam bila kod psihijatra u utorak i srijedu na VMA gde se završila operacija, a to je pakleno bolno", napisala je povrijeđena Sara.

Sara se nakon nekoliko dana opet oglasila na Fejsbuku gdje je dodala da će biti istrajna u svojoj borbi i da se iznenadila podrškom koju su joj mnogi pružili.

(NN/24sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije