Jet set

Lepa Brena i Boba Živojinović opet krali struju

Lepa Brena i Boba Živojinović opet krali struju
Lepa Brena i Boba Živojinović opet krali struju

Najpoznatiji estradno-sportski bračni par u Srbiji Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović uhvaćeni su u novoj krađi struje.

Naime, Lepa Brena je u svom "Grand ajriš pabu" na Zlatiboru uz pomoć magneta ukrala struju za 5 miliona dinara (41.000 evra).

Prije dvije godine bračni par Brena i Boba uhvaćeni su i u milionskoj krađi struje u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

- Brena i Boba su uz pomoć specijalnog magneta "šokatora" onesposobili elektronsko brojilo na lokalu "Arjiš pab", zbog čega su mjerači prikazivali da je potrošnja struje daleko manja od stvarne. Živojinovići su struju krali unazad godinu i po i na taj način su oštetili EPS za više od pet miliona dinara (oko 41.000 evra) - ističe izvor Informera.

Lepa Brena nije htjela da komentariše saznanja Informera, a odgovore na pitanja o krađi struje nisu imali ni u njenom PR timu.

U PR službi EPS kažu da ne mogu da govore o konkretnim slučajevima zloupotreba. Ipak, kako dodaju, za sve važe ista pravila.

- Nema zaštićenih kad je u pitanju krađa struje. EPS "Distribucija" konstantno radi na otkrivanju nelegalnih priključaka na elektroenergetsku mrežu. Protiv lica koja neovlašćeno koriste struju podnosimo krivične prijave i isključujemo ih sa mreže. Prošle godine podneseno je više od 11.440 krivičnih prijava protiv kradljivaca struje - kažu u EPS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije