Jet set

Lijam Nison u vezi sa Kristen Stjuart?

Lijam Nison u vezi sa Kristen Stjuart?
Lijam Nison u vezi sa Kristen Stjuart?

Vijest iz svijeta poznatih koja je uspjela da “zapali” cijeli internet jeste ta da se šuška da je glumac Lijam Nison u vezi sa mnogo mlađom glumicom Kristen Stjuart. Do ovih nagađanja došlo je nakon što je glumac u jednom intervjuu za strani sajt izjavio da je u ljubavnoj vezi sa jednom nevjerovatno poznatom ženom.

Ovo je naravno povuklo sa sobom čitavu diskusiju na društvenoj mreži Twitter na kojoj su se pojavili prijedlozi i pretpostavke ko se to našao u vezi sa Lijamom.

Iako glumac nije naglasio da je riječ o njegovoj koleginici, tačnije glumici, nagađanja vode do toga da je najvše onih koji smatraju da je Kristen Strujart osvojila njegovo srce. Iznenadićete se kada pogledate koje su još dvije poznate dame bile pretpostavka ljudi na internetu

“Ukoliko bih je imenovao, osramotio bih je, budući da je nevjerovatno poznata. Moram da budem dobar prema njoj. Čudno je koliko buket tek ubranog cvijeća može da uljepša ženi život” – rekao je glumac u intervjuu. A na listi na kojoj se nagađa ko je njegova nova devojka našle su se i glumica Demi Mur i pjevačica Madona. Kako svi već dobro znamo da obje dame vole “piletinu” one više nisu toliko u vođstvu u odnosu na mladu Kristen koja uveliko vodi.

Podsjećamo vas da Kristen ima 25 godina, a glumac 63 godine.

(NN/wannabemagazine.com)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije