Jet set

Lijepa Lara Gut ljubi fudbalera Udinezea

Lijepa Lara Gut ljubi fudbalera Udinezea
Foto: N.N. | Lijepa Lara ljubi fudbalera Udinezea

Novi ljubavni par u sportskom svijetu su fudbaler Valon Behrami (33) i skijašica Lara Gut (28). Reprezentativka Švajcarske vezu je potvrdila putem društvenih mreža. Iako je tek obznanjena veza, glasine kažu da se njih dvoje već duže vrijeme viđaju i da je bilo pitanje trenutka kada će biti potvrđeno da su u romansi.

Bivši fudbaler Lacija, Vest Hema, Fiorentine i Napolija je tek nedavno izašao iz dugogodišnjeg braka sa Elenom Boncani (34), s kojom ima dvije kćerke, Sofiju i Izabelu. Prošlog mjeseca švajcarski reprezentativac je potvrdio razdvajanje od supruge, a prema izvještajima medija njih dvoje već nekoliko mjeseci na žive zajedno.

"Mir i budućnost moje dvoje djece su sada apsolutni prioritet za mene", rekao je tada Behrami.

Kada je u pitanju Lara, ona je posljednju romansu imala sa italijanskim skijašem, kasnije skiinstruktorom Simonom Ejdalinom (31). Par se dugo skrivao od javnosti, a jedini znak te ljubavi bila je Larina zlatna narukvica s ključem u obliku srca.

Gutova ove godine nije uspjela osvojiti medalju na Olimpijskim igrama u Pjongčangu, tako da joj je bronza iz Sočija prije četiri godine ostala jedino olimpijsko odličje. Majstor za brze discipline u karijeri je osvojila pet medalja sa svjetskih prvenstava. Prije dvije godine bila je ukupna pobjednica Svjetskog kupa, a tada je osvojila i mali "Kristalni globus" u superveleslalomu, što je svrstava među najbolje švajcarske skijašice u istoriji. S druge strane, Behrami je sakupio 76 nastupa za selekciju Švajcarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije