Jet set

Lijepa Magali gurnula Salvija u orbitu

Lijepa Magali gurnula Salvija u orbitu
Foto: N.N. | Lijepa Magali gurnula Salvija u orbitu

Iako nije među najvećim zvijezdama u reprezentaciji Argentine, fudbaler Benfike Eduardo Salvio (27) izazvao je dosta pažnje medija u Rusiji. Desni bek "gaučosa" na Mundijal je došao u pratnji zanosne supruge Magali Aravene, zbog koje Argentinac puni novinske stupce širom svijeta.

Atraktivna 29-godišnja manekenka i dizajnerka prisustvovala je i prošlom Svjetskom prvenstvu kada je Argentina zauzela drugo mjesto. Sada se nada da družina sa kapitenom Lionelom Mesijem ipak može nakon poraza od Hrvatske proći grupu i osvojiti željenu titulu.

Magali je veoma popularna u Argentini i Portugalu gdje već četiri godine igra njen životni saputnik. Na popularnom kanalu YouTube ima sopstveni kanal, dok na društvenoj mreži Instagram ima preko 80.000 sljedbenika. Osim što imaju uspješne karijere, Eduardo i Magali su ponosni roditelji dvojici dječaka, Valanetinu i Klou, a u mnogobrojnim intervjuima naglašavaju da im je porodica najvažnija.

Inače, Salvio iz sebe ima veoma uspješnu sezonu u dresu Benfike za koju je odigrao 26 utakmica, a iako igra daleko od gola, uspio je čak devet puta zatresti protivničke mreže. Uz to je upisao devet asistencija, te se našao među traženijim igračima u Evropi ovoga ljeta. To mu je osiguralo da se nađu u prvom timu "gaučosa" na ovogodišnjem Mundijalu. Njegova tržišna vrijednost na Transfermarktu je procijenjena na 22 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije