Jet set

Lijepa na brata: Upoznajte sestru Momčila Otaševića (FOTO)

Lijepa na brata: Upoznajte sestru Momčila Otaševića (FOTO)
Lijepa na brata: Upoznajte sestru Momčila Otaševića (FOTO)

Jedan od glavnih likova u seriji Kud puklo da puklo Momčilo Otašević nakratko je ostavio obaveze vezane uz snimanje i pozorište pa se odmarao u Milanu kod sestre, odakle se nedavno vratio.

- Zbog snimanja serije Kud puklo da puklo i čestih gostovanja s pozorištem, najmanje vremena provodim s najmilijima pa sam to odlučio nadoknaditi. Sestra mi studira u Milanu pa smo roditelji i ja odlučili da je posjetimo - ispričao nam je 25-godišnji Crnogorac.

Momčilo je sa dve godine mlađom sestrom Sanjom veoma blizak.

- Na nju sam posebno slab. Uvijek dobije od mene šta hoće – kaže glumac.

Sanju je i ranije posjećivao u Milanu, a i sam je zamalo završio na studijama u Italiji. U Rimu je upisao arhitekturu, ali kad je sreo koleginicu koja mu je rekla da će upisati glumu, to je doživjeo kao znak. Otišao je na prijemni ispit na Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju, prošao i do sada još nije požalio. Danas istinski uživa u poslu kojim se bavi.

Najveću podršku mu pružaju upravo njegovi najmiliji.

 

#familija #duomo #milano #italia

A photo posted by Momcilo Otasevic (@olicmom) on

- Roditelji me oduvijek podržavaju, prate sve moje predstave. I danas poslušam njihove savjete, oni mi nisu dopustili da poletim visoko - izjavio je glumac.

Osim što ga gledamo u seriji Kud puklo da puklo, trenutno radi na predstavi Filomena Marturano, a u decembru ga čeka premijera kratkog igranog filma Ruske kape.

(NN/story.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije