Jet set

Lisac: Ljubav Karla i mene nadahnula je Alku za moju novu pjesmu

Lisac: Ljubav Karla i mene nadahnula je Alku za moju novu pjesmu
Lisac: Ljubav Karla i mene nadahnula je Alku za moju novu pjesmu

ZAGREB - Josipa Lisac je u studiju "Croatia Recordsa" snimila novu pjesmu "Moja magija".

Tekst nove pjesme napisala je Alka Vuica koja potpisuje i neke od njenih najljepših pjesama poput "Danas sam luda", "Gdje Dunav

ljubi nebo", "Kraljica divljine", ali i jedan cijeli album "Hoću samo tebe", objavljen 1983. godine.

"Na tom albumu rodile su se neke jako lijepe pjesme, među kojima je 'Da  li sam ti rekla da te volim' s kojom, uz 'Ave Mariju', znam otvoriti  koncerte. Alka i ja se znamo jako dugo i upravo me Karlo s njom  upoznao. Moj i njegov životni put i ljubav bili su joj inspiracija i za ovu pjesmu, a ona zna prekrasno složiti riječi", kazala je Josipa o saradnji s poznatom  kantautorkom.

Iako je Josipa koncertno vrlo aktivna i svojim već tradicionalnim  koncertima posvećenim Karlu Metikošu već godinama oduševljava publiku,  novim pjesmama prilazi oprezno i ne tako često pa će najava njenih

novih pjesama i novog studijskog albuma itekako obradovati njene brojne obožavaoce.

Josipin prethodni singl "Tu", objavljen prije nekoliko mjeseci, naišao je na odlične kritike muzičkih znalaca i njene publike, a rad s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem i Sašom Antićem, koautorom stihova, bio je za nju posebno zadovoljstvo.

"Lijepe pjesme su mi došle u moj svijet. Veselim se suradnji s ljudima  koji su na neki način i specifični. Nisu svima tako dostupni pa me i to veseli. Da me ljudi ne bi shvatili kao prepotentnu, ali jednostavno izvlačim neke ljude koji nisu dostupni svima, ajmo to tako reći", kazala je Josipa Lisac.

(NN/slobodnadalmacija.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije