Jet set

Madona zapjevala Imagine na Trgu Republike u Parizu (VIDEO)

Madona zapjevala Imagine na Trgu Republike u Parizu (VIDEO)
Madona zapjevala Imagine na Trgu Republike u Parizu (VIDEO)

U sjećanje na nastradale 13. novembra u terorističkim napadima u Parizu, muzička zvijezda zapjevala je na pariskom Trgu Republike. Pogledajte kako je to izgledalo...

Nakon velikog koncerta koji je imala u srijedu uveče, Madona je fanovima napisala na tviteru:

"Pjevamo neke pjesme na Trgu Republike. Srešćete me tamo"

Madona je počela pjesmom "Ghosttown", onda je otpjevala "Imagine" i "Like a Prayer." Uz nju je sve vrijeme bio njen sin Dejvid, a na gitari ju je pratio Monte Pitman.

"Svi znaju zbog čega smo i ovde. Samo želimo da otpjevamo nekoliko pjesama o miru, samo da podjelimo ljubav i radost, ali i da odamo počast i poštovanje ljudima koji su umrli prije oko četiri nedelje."

Kip na Trgu Republike je postao mjesto na kojem ljudi širom svijeta odaju počast poginulima u terorističkim napadima, prekrivaju ga cvijećem i mnoštbom svijeća.

Nekoliko sati prije nego što je zapjevala na trgu, Madona je na koncertu otpjevala i nacionalnu himnu ogrnuta francuskom zastavom.

"Mi smo jedno srce i naša srca kucaju kao jedno... snaga ljubavi je veća od ljubavi prema moći. Došla sam ovde kada sam imala 20 godina i baš ovdje u Parizu samo odlučila da želim da se bavim muzikom. Hvala ti Parizu što si posadio to sjeme u moje srce", piše Mashable.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije