Jet set

Madžgalj mora na još jednu operaciju

Madžgalj mora na još jednu operaciju
Madžgalj mora na još jednu operaciju

Marinko Madžgalj (36) koji je u četvrtak zbog problema sa pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, do kraja nedelje bi morao na još jednu operaciju

Glumčevo zdravstveno stanje je ozbiljno, pa bi ovih dana trebalo da se održi konzilijum ljekara koji će na osnovu Marinkovih rezultata da procjene da li bi njegov organizam mogao da izdrži još jedan hirurški zahvat.

 - On se trenutno ne osjeća dobro jer je iscrpljen od operacije i ostalih pregleda. Prema ljekarskim prognozama, neophodna je još jedna operacija, ali je potrebno da se glumac oporavi od prethodne. Međutim, kako stvari za sada stoje, njegov organizam je slab i ne bi bilo pametno da u takvom stanju ode pod nož. Nekoliko stručnjaka će zajedje odlučilo da se sastane i detaljno pregleda rezultate svih Marinkovih analiza - otkrio je, između ostalog  izvor blizak Madžgalju.

Marinko je u subotu prebačen sa intenzivne njege na odeljenje hirurgije, ali je i dalje malaksao od hirurškog zahvata, koji je protekao dobro.

- Iako postoperativni tok nije lak, Marinko se već se lagano kreće i šeta hodnicima. Još je blied i iscrpljen zbog operacije, ali je u mnogo boljem stanju u odnosu na dan kada je primljen u bolnicu. Ne smije previše da se zamara, tako da ga već hvata nervoza zbog toga što stalno miruje, ali je svjestan da mora i sluša ljekarske savjete. O njemu brine tim ljekara i sestara koji tvrde da Marinko nije zahtjevan pacijent. Pomalo je uplašen za svoje zdravlje i rezultate koji se tek očekuju, ali se nada da će sve biti dobro - kaže izvor blizak osoblju bolnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije