Jet set

Mala od skandala: Svi muškarci Jelene Karleuše (VIDEO)

Mala od skandala: Svi muškarci Jelene Karleuše (VIDEO)
Mala od skandala: Svi muškarci Jelene Karleuše (VIDEO)

Jelena Karleuša jedna je od najkontroverznijih pjevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila je nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pjesme.

Karleuša važi za osobu koja nema dlake na jeziku i često dolazi u sukobe sa kolegama.

Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze sa poznatim muškarcima. Jelenino srce su uglavnom osvajali biznismeni, a potpunu sreću pronašla je sa fudbalerom. Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše.

1. Zoran Davidović Ćanda

Karleuša se 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lijepo završila. 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Jelena je poslije njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Ludača", na kom se nalazi i jedna balada posvećena Ćandi.

2. Bojan Karić

Kada je 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od nasljednika bogate imperije Bojanom Karićem.

Vjenčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet mjeseci braka i razveli. Spekuliše se da je razvod uslijedio jer par nije imao zajedničko potomstvo.

Neki kažu da je Jelena prevarila Bojana sa tjelohraniteljem, dok je ona tvrdila da se radi o namještaljki čiji je cilj bio da joj uništi brak.

 

3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta je sredinom jula 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima djecu, ali od te priče nije bilo ništa.

4. Duško Tošić

Pjevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20.

Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a poslije dva dana poznanstva je otišla kod njega u Francusku.

Osim izgledom, osvojio ju je pažnjom i u njemu je pronašla čovjeka sa kojim bi željela da ima djecu.

Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se sjeća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Jelena i Duško imaju dvije ćerke Atinu i Niku.

 

 

❤️

A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on

(NN/espreso.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije