Jet set

Maraja Keri uskoro dobija svoj rijaliti šou

Maraja Keri uskoro dobija svoj rijaliti šou
Maraja Keri uskoro dobija svoj rijaliti šou

Spremite se - Maraja Keri, ponosna vlasnica glasa koji broji pet oktava, uskoro, na kanalu E!, dobija svoj rijaliti šou pod nazivom „Marajin svijet”. Čelni ljudi E! kanala do sada su samo emitovali trejler kao najavu za novi format koji će, kako vjeruju, biti jednako interesantan kao i rijaliti u kojem su glavne zvijezde članovi porodice Kardašijan.

- Mislim da o meni niko ništa ne zna - rekla je Maraja u najavnom trejleru.

„Marajin svijet” povešće nas, pravo iza reflektora i slave, u privatni život jedne od najpopularnijih pop diva svih vremena. Osam jednočasovnih epizoda obezbijediće nam da vidimo kako ona počinje novu turneju Sweet Sweet Fantasy u Velikoj Britaniji, Evropi i Africi. Vidjećemo i kako u isto vrijeme planira i predstojeće vjenčanje sa australijskim biznismenom Džejmsom Pekerom.

Serija će prikazati intiman svijet svjetske zvijezde, uključujući njenu porodicu, prijatelje i uži krug saradnika koji pomažu divi da bude u vrhu. „Marajin svijet” će biti prikazan širom svijeta na 17 E! međunarodnih kanala u 153 zemlje.

Bogata karijera i buran privatni život ove umjetnice, koja je na pragu šeste decenije, daće dovoljno materijala za rijaliti. Naravno, kako je ona glavna zvijezda šoua, vjerovatno nećemo saznati baš sve detalje o njenim pehovima, intrigantnom ljubavnom životu i razlozima zbog kojih je dugo odsustvovala s medijske scene. Ipak, upoznaćemo Maraju i sigurno imati priliku da čujemo njen anđeoski glas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije