Jet set

Marija Karan otkrila kako je dala ime sinu (FOTO)

Marija Karan otkrila kako je dala ime sinu (FOTO)
Marija Karan otkrila kako je dala ime sinu (FOTO)

Poznata beogradska glumica dan prije dodjele Oskara u Los Anđelesu je rodila sina kojeg je nazvala po slavnom američkom glumcu čije je ime obilježilo ovogodišnju dodjelu najprestižnije američke filmske nagrade, Leonardu DiCapriju.

Marija se prošle godine udala za uspješnog holivudskog producenta Džoela Lubina, zato ne čudi da je par sina nazvao po jednoj od najvećih holivudskih zvijezda. Glumica je sve otkrila na svom profilu na Instagramu

Kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin, poslovica je koje se drži 33-godišnja beogradska glumica Marija Karan otkad je njen dom Los Anđeles. Naime, prije dva dana Marija je rodila svoje prvo dijete, sina, čije ime nije moglo proći bez poveznice s ovogodišnjom dodjelom Oskara. Ona i njen suprug, holivudski producent Džoel Lubin sina su nazvali Marko Leo, a ime su otkrili ni manje ni više nego kad je DiCaprio primio svog prvog Oskara.

Marija je sretnu vijest objavila na svom Instagramu, a glumici su nekoliko dana prije poroda u posjetu došli i roditelji. Zahvaljujući suprugu koji sarađuje s mnogim američkim filmskim zvijezdama, poput Toma Kruza, Dženifer Aniston, Kolina Farela... atraktivna Beograđanka je bila gošća mnogih holivudskih zabava, pa i dodjela filmskih nagrada Emmy i Zlatni globus.

(NN, tportal)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije