Jet set

Marko Jarić u Beogradu gradi vilu od 3 miliona evra

Marko Jarić u Beogradu gradi vilu od 3 miliona evra
Foto: N.N. | Marko Jarić u Beogradu gradi vilu od 3 miliona evra

Nekadašnji košarkaš Marko Jarić nedavno je kupio ogroman plac u samom centru Beograda, na Dorćolu, gdje je počeo sa građenjem luksuzne vile.

“Marko je prije dve godine počeo da se raspituje i da razgleda placeve u Beogradu kako bi počeo da gradi kuću. Uslov je bio da bude baš u strogom centru, jer bi mu to olakšalo kretanje i poslovanje", priča izvor Kurira.

Iako su ga prijatelji savjetovali da je možda bolje da kupi gotovu kuću, on je insistirao da krene iznova i da dom bude po njegovoj mjeri i ukusu.

Čim je pronašao plac u Gospodar Jovanovoj, Marko je angažovao arhitektu, objasnio mu šta želi i ubrzo je krenuo sa gradnjom. Odmah je angažovao izvođače radova i majstore koji su imali dosta posla, najpre oko raščišćavanja terena, pošto su tu bili neki objekti, i pripreme tla za gradnju.

"Ako se uzme u obzir površina placa i ukupna investicija u materijal i gradnju, Marka je to papreno koštalo. Prema nekim prvim proračunima, oko tri miliona evra", pojašnjava izvor.

Markova vila biće luksuzna, sa pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanu, te košarkaški teren iza zgrade.

"Vila će biti na tri nivoa i imaće pet spavaćih soba, tri kupatila, veliku dnevnu sobu u prizemlju, manji dnevni boravak na drugom spratu, veliku kuhinju. Svaka od dejvojčica imaće svoju spavaću sobu kako bi i u Srbiji imale svoj dom, a na trećem nivou napraviće i sobu za igru, u koju će smjestiti bilijarski sto, pikado, veliki kućni bioskop i još puno toga. Po uzoru na svjetske zvezde i njihove vile, Marko će na krovu kuće napraviti i bazen sa velikom terasom i mini-barom, a samo on će ga koštati oko 50.000 evra", dalje izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije