Jet set

Met Gala veče : Futurističke haljine na crvenom tepihu (FOTO)

Met Gala veče : Futurističke haljine na crvenom tepihu (FOTO)
Met Gala veče : Futurističke haljine na crvenom tepihu (FOTO)

NJUJORK - Metropolitan muzej bio je domaćin još jedne "Met Gala" večeri, na kojoj su se pojavile mnoge poznate ličnosti iz svijeta mode i šou-biznisa.

Na crvenom tepihu kao i uvijek modne ikone predstavile su nekoliko novih trendova. Ovogodišnje "Met Gala" veče imalo je tematsku "Manus x Mašina" izložbu, tako da je svako od prisutnih na crvenom tepihu na svoj način odao počast futurizmu.

Prvi na red došao je visoko zalizani konjski rep kojeg su izabrale pjevačica Selena Gomez i glumica Ela Faning i na taj način zadržale fokus na prirodnom izgledu. Điđi Hadid nosila je rep začešljan ustranu, a glumica Alisia Vikander nosila je šarmantne pletenice koje su savršeno odgovarale njenoj arhitektonskoj haljini Loja Vitona.

Da je kratki bob još aktuelan trend pokazale su okupljenima i Mišel Vilijams, Tejlor Svift  i Kristen Stjuart, koja je zaslužila mjesto među najbolje obučenima na ovoj zabavi, jer je dosljedno pratila temu ovogodišnje "Met Gala" večeri.

Neki su blistali više, a neki manje, a većina zvanica odlučila se za prirodan izgled, tako da je još jednom potvrđeno da bilo da smo u prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, neka pravila ljepote ostaju uvijek bezvremenska.

"Met Gala" ili modni "Oscari", kako je mediji  često vole nazivati, je najveća privatna zabava modne urednice Ane Vintur.

Moć Ane Vintur u posljednjih 15 godina nije isključivo urednička. Svih 750 gostiju biraju sama Ana Vintur i njen tim. Mjere odabira su drakonske te mnogi u očaju nude veći iznos za kartu od 25.000 dolara, koliko ulaz košta za sve one koji nisu dio modne elite.

U projekat "Met Gala" se uključio i Instagram, koji je gledaocima ponudio poseban kanal na kojem su zainteresovani mogli pratiti sva uzbuđenja s crvenog tepiha.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije