Jet set

Mikela osvojila Čizmu

Mikela osvojila Čizmu
Foto: N.N. | Mikela osvojila Čizmu

Fudbaler Juventusa Danijele Rugani (23) još čeka pravu šansu u dresu "stare dame". Radi se o jednom od najtalentovanijih odbrambenih igrača u Italiji koji još ne može toliko doći do izražaja dok odbranu Torineza čine veterani Đorđo Kjelini i Andra Barzalji. Uprkos tome, Rugani je ove sezone skupio solidnih 19 nastupa za "Juve" i kad god dobije priliku - iskoristi je na pravi način.

Fudbaler koji je upisao nekoliko nastupa i za reprezentaciju Italije jako je zastupljen u medijima, posebno kada je otkriveno da je u vezi sa prelijepom Mikelom Persiko. Radi se o 26-godišnjoj sportskoj novinarki i TV voditeljki koja svake godine konkuriše za najljepšu djevojku među djevojkama fudbalera. Nedavno je Mikela dobila priznanje za najljepše grudi među svim djevojkama i ženama (Englezi imaju skraćenicu za ovo - WAGS) nogometaša italijanske Serie A.

Očigledno svjesna svojih atributa, zanosna Italijanka redovno časti fanove na društvenim mrežama atraktivnim fotografijama.

Titula koju su joj udijelili fanovi očigledno ju je podstakla da nastavi objavljivati seksi fotke koje ponekad raspamete navijače na Apeninima.

Na Instagramu je prati preko 300.000 fanova. Diplomirala je na Univerzitetu u Bergamu na odsjeku jezici, a na početku je radila kao model te učestvovala na raznim modnim takmičenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije