Jet set

Mila Kunis i Ašton Kučer ostavljaju djecu bez nasljedstva

Mila Kunis i Ašton Kučer ostavljaju djecu bez nasljedstva
Foto: N.N. | Mila Kunis i Ašton Kučer ostavljaju djecu bez nasljedstva

Slavni holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis svoje milione dolara ne planiraju da ostavi djeci nakon smrti i moraće sami da se pobrinu za sticanje bogatstva, otkrio je poznati tata.

"Ne stvaramo nasljedstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari", otkrio je svoje planove Ešton gostujući nedavno u jednoj emisiji.

Međutim, zvjezdani glumački par ipak svoju djecu ne misli da ostavi na cjedilu, ali za roditeljski novac moraće da se itekako potrude.

"Ako moja djeca požele da pokrenu posao i budu imali dobar poslovni plan, uložiću njega, ali novac neće dobiti tek tako", objasnio je Kučer i dodao da se nada da će im djeca biti motivisana da stvaraju ono što su nekad imali.

Par kojeg pamtimo iz serije “Lude sedamdesete” svoju djecu, kćerku Vajat i sina Dmitrija, odgajaju u duhu štednje i nastoje da im usade prave vrijednosti o novcu. Dio tog odgoja uključuje i ukidanje poklona za praznike.

"Prošle godine kada smo slavili Božić, naša dvogodišnja kćerka Vajat je dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu deda i baka. Djeca više ne znaju da cijene jedan poklon. Čak više ni ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari", rekla je Kunis prošlog Božića i otkrila da uvode zabranu darivanja djece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije