Jet set

Mišel Fajfer objasnila zašto je nestala iz Holivuda

Mišel Fajfer objasnila zašto je nestala iz Holivuda
Foto: Ilustracija | Mišel Fajfer objasnila zašto je nestala iz Holivuda

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica jedinstvene harizme Mišel Fajfer povukla se, na veliku žalost fanova, sa glumačke scene 2013. godine nakon ostvarenja The Family. Ona je za Interview magazin objašnjava četiri godine svog odsustva.

Kako je istakla njeno ’gnijezdo’ je ostalo prazno jer su djeca porasla i otišla od nje. „Nikada nisam prestala da volim glumu. Na setu se osjećam kao kod kuće. Iskreno, i mirnija sam kada radim“, priča ona dodajući da je ipak morala mnogo da vodi računa gdje će snimati, koliko će to dugo trajati i da li će se uklopiti u rasporede njene djece.

U tome je i vrijeme prošlo, objašnjava ona. Kako kaže sada je spremna za nove podvige, zato što može, jer Klaudija ima 23, a Džon 22 godine.

Kako kaže rođena je veoma daleko od industrije zabave u Južnoj Kaliforniji. Rijetko je odlazila u bioskop jer njena majka nije vozila, a oca nije zanimalo da se zamara time, tako da Mišel nije mnogo napuštala kraj. Zato je do kasno u noć gledala stare filmove na televiziji.

 „Sjećam se da sam uživala i rekla sebi Mogu ja to!“

Glumu je upisala da bi izbjegla časove engleskog koji joj je, kako kaže, teško išao, a uz to sva djeca sa kursa glume smatrana su drugačijim u kampusu. „Ja sam osjetila da je pozornica moj dom, pa predpostavljam da je to značilo da sam i ja jedno od čudne djece“, rekla je Mišel. Taj kurs je obožavala i nikada nije preskakala časove.

Nakon 30 godina karijere očekuje se da se ove godine pojavi u Ubistvu u Orijent ekspresu i u The Wizard of Lies.

Kako je za kraj istakla kako je veoma rijetko davala intervjue jer ne voli to da radi, a često se plašila da će ljudi pomisliti da je ’varalica’ jer nije završila visoke škole i glumačke akademije već je sve učila usput, pred očima javnosti.

 „Zato sam se uvijek plašila da će zaista otkriti da sam preverant i da zaista ne znam šta radim.“

(BIZLife)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije