Jet set

Momak ubijene novinarke: Željeli smo da se vjenčamo

Momak ubijene novinarke: Željeli smo da se vjenčamo
Momak ubijene novinarke: Željeli smo da se vjenčamo

Alison Parker, novinarka koju je brutalno ubio njen bivši kolega tokom emisije uživo, je tek napunila 24 godine. U planu je imala vjenčanje sa kolegom, a dan u kojem je nastradala trebao je da bude za nju poslednji na poslu.

Tokom javljanja uživo u jutarnji program, bivši kolega je naišao i odjednom počeo da puca. Ubio je nju, snimatelja Adama Varda (27) i ranio njihovu sagovornicu, izvršnu direktorku privredne komore oblasti "Smit Mauntin Lejk", Viki Gardner.

Kako se čulo na snimku, najmanje osam metaka ispaljeno., a snimnjen je i ubica, koji nosi pištolj.

Kris Herts, voditelj na istoj stanici, napisao je na Tviteru da su se on i Alison krili od javnosti, ali da je sa njom bio u vezi devet meseci i da su planirali da se venčaju. Takođe, rekao je da su se nedavno verili i voditeljka je prešla da živi kod njega.

Policija u Virdžiniji saopštila je da je tokom potere osumnjičeni koji je identifikovan kao Vester Flanagan (41) doživeo saobraćajnu nesreću pošto je automobilom skliznuo sa puta i da je pronađen sa prostrelnom ranom, prenosi AP. On je životno ugrožen i nalazi se u bolnici, navodi policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije