Jet set

NBA braća uživaju na Jadranu (FOTO)

NBA braća uživaju na Jadranu (FOTO)
NBA braća uživaju na Jadranu (FOTO)

To što se serija Igra prijestolja snima u Hrvatskoj na našu je obalu privuklo i dva tornja iz NBA lige, koji će u sljedećoj sezoni zaraditi 32 milijuna dolara.

Bruk i Robin Lopez uvijek su se proglašavali "štreberima" među košarkašima, a posebni su zaljubljenici u stripove. Junaci su svojeg stripa, nadaju se da će se crtanjem baviti i kad objese patike o klin, a gotovo je nevjerojatno koliko toga znaju o popularnoj kulturi i serijama.

Na Primjer, Bruk, koji zarađuje 20 miliona dolara u Bruklin Netsima nikad nije propustio nijednu epizodu Simpsonsa, a kaže da zna poimence i nazive svih epizoda u 26 sezona avantura Homera, Barta i ostalih.

Robin mu postaje sugrađanin od sljedeće sezone jer stiže u NJujork Nikse za 12 miliona dolara, a možda ih je baš ljubav prema serijama dovukla na Jadran, da provjere gdje se snima Igra prijestolja.

Već i same plate govore da se radi o dobrim košarkašima. Bruk je lani imao prosjeke od 17 koševa i sedam skokova za Netse, a Robin je s deset koševa i sedam skokova po utakmici sudjelovao u početnoj petorci Portlanda.

Ne iznenađuje što su sa svojih ukupno 426 centimetara plijenili pažnju po Dubrovniku. Jedino je pitanje je li Robin naletio na koju maskotu, s obzirom na to da mu je misija u NBA ligi pretući sve maskote na gostovanjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije