Jet set

Navijačica Boka juniorsa ne skriva adute

Navijačica Boka juniorsa ne skriva adute
Foto: N.N. | Navijačica Boka juniorsa ne skriva adute

Atraktivna navijačica Fudbalskog kluba Boka juniors Valerija Degenaro još jednom je bacila u trans navijače kluba sa stadiona "Bombonjera" objavom svoje fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojoj uopšte nema odjeće.

Valerija, koja radi kao TV voditeljka, a bavi se i glumom i modelingom, nekoliko novih fotografija uradila je u crnobijelom formatu i izazvala veliku pažnju navijača "plavožutih" iz Buenos Ajresa, glavnog grada Argentine. Degenarova je jedna od popularnijih žena u zemlji "gaučosa", sinonim za erotiku u zemlji koja se nalazi između Anda i Atlantskog okeana, a na Instagramu je prati 96.000 ljudi.

Svoju privrženost jednom od najvećih klubova svijeta pokazala je kada je u dresu Boke uradila set provokativnih fotografija.

U to vrijeme je bila ljubavnica nekadašnjeg napadača reprezentacije Italije koji korijene vodi iz Argentine Pabla Daniela Osvalda, koji je nastupao za Boku. Nju su navodili i kao jedan od razloga zašto je nekadašnji špic Fiorentine, Rome, Juventusa i Sautemptona prekinuo dugogodišnju vezu sa glumicom Himenom Baron. Osvaldo je ubrzo nakon toga odlučio da prekine fudbalsku karijeru i zamijeni je muzičkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije