Jet set

Nikad nije kasno: Poznate dame koje su rodile poslije tridesete (FOTO)

Nikad nije kasno: Poznate dame koje su rodile poslije tridesete (FOTO)
Nikad nije kasno: Poznate dame koje su rodile poslije tridesete (FOTO)

U svijetu i kod nas raste broj žena koje postaju mame u kasnim tridesetim i četrdesetim.

Uz pitanje da li je takva trudnoća opasnost za majku i bebe, neizbježno se postavlja i ovo da li uopšte postoji najidealnije vrijeme za majčinstvo?

U nastavku pogledajte koje poznate dame sa naših prostora su rodile u kasnim tridesetim…

Severina Kojić: Severina je prije više od dvije godine prvi put postala mama. Porođaj pjevačice je bio veoma komplikovan i obavljen carskim rezom. Često izjavljuje da joj je sin donio najveću sreću u životu, iako su prvi mjeseci majčinstva bili pomalo teški.

Anabela Atijas: Poznata pjevačica Anabela po treći put se porodila u 38 godini kada je rodila ćerkicu Blanku. Poznato je da pjevačica uživa u majčinstvu i da svakodnevno otkriva skrivene tajne i čari roditlejstva. Kako kaže, ćerke Luna, Nina i Blanka su njen najveću uspjeh.

Mina Lazarević: Poznata glumica Mina Lazarević je 2010. godine u 35 postala mama po treći put i na svijet donijela sina Marka.

Irena Grahovac: Irena Grahovac je godinama pokušavala da se ostvari u ulozi majke. Poslije terapije za vantelesnu oplodnju, 2012. u 44. godini, ona i njen suprug Zoran Živanović postali su roditelji djevojčice Sofije.

Ivana Jordan: Na ovoj listi nalazi se i prelijepa Ivana Jordan koja je 2012. godine na svijet donela sina Vuka.

Ana Stanić: Pošto je bila u poodmakloj trudnoći, Ana je ljeto provela u Beogradu u šetnjama sa prijateljima, ali i nabavljajući sve potrebne stvari i sitnice za bebu. Karijeru je takođe stavila u drugi plan, pomalo je radila na novom albumu, ali je sve to stopirala pred kraj trudnoće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije