Jet set

Nikol Kidman bilo zabranjeno da dođe na kćerkino vjenčanje?

Nikol Kidman bilo zabranjeno da dođe na kćerkino vjenčanje?
Nikol Kidman bilo zabranjeno da dođe na kćerkino vjenčanje?

Izabela Kruz (22) se udala za IT stručnjaka Maksa Parkera na intimnoj ceremoniji prošlog mjeseca, ali njeni slavni roditelji nisu bili prisutni.

Usvojena kćerka Toma Kruza i Nikol Kidman sa svojim novopečenim suprugom bila je u vezi manje od godinu dana prije nego što je odlučila da mu izgovori sudbonosno "da" pred malom grupom prijatelja u jednom luksuznom hotelu u Londonu 18. septembra.

Mlada je riješila da prekrši tradiciju, pa je umjesto raskošne vjenčanice nosila kratku bijelu haljinu od čipke sa dugim rukavima, ispod koje je nosila crne hulahopke, dok su njene djeveruše bile obučene u identične ružičaste kombinezone. To su otkrile fotografije koje su prijatelji mladenaca objavili na Facebooku.

Ceremonija je bila kombinacija sajentoloških i hrišćanskih običaja i rituala.

Navodno je Izabelinoj majki Nikol, koja je u to vrijeme takođe boravila u Londonu, gdje je imala probe za jednu predstavu na Vest Endu, bilo zabranjeno da dođe na vjenčanje, te da čak nije ni znala da joj se kćerka udaje.

I mladin otac je bio spriječen da prisustvuje ceremoniji, a primjetno je bilo i odsustvo mladinog brata Konora Kruza. Ipak, zvijezda filma "Nemoguća misija" navodno je platio cijelo vjenčanje.

Odlučeno je da roditelji mlade ne treba da prisustvuju jer bi čitav događaj bio pretvoren u cirkus, kazao je jedan izvor.

I dok se šuškalo da Izabela nije željela da pozove majku jer one zbog sajentologije nisu u dobrim odnosima, drugi izvori tvrde da je Nikol učestvovala u organizovanju vjenčanja, ali da nije željela da svojim pojavljivanjem pokvari kćerkino slavlje.

Nikol i Tom su se vjenčali 1990, a Izabelu su usvojili dvije godine kasnije. Sina Konora usvojili su 1995, a razveli su se 2001. godine. Oba djeteta su nakon razvoda ostali da žive sa ocem.

Izabelin izabranik, za razliku od nje, njenog oca i brata, nije pripadnik sajentološke crkve, ali je za vjenčanog kuma izabrao Fabijana Kalciolija, koji je poznati sajentolog.

(NN/Story)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije