Jet set

Nove optužbe na račun vjerenika Dženifer Lopez

Nove optužbe na račun vjerenika Dženifer Lopez
Foto: Instagram | Nove optužbe na račun vjerenika Dženifer Lopez

Nedugo nakon što je objavljeno da je nekadašnji bejzbol igrač Aleks Rodrigez vjerio pjevačicu i glumicu Dženifer Lopez, "otkriveno je" da ju je varao s bivšom ženom saigrača.

Hoze Kanseko tvrdi da Aleks vara vjerenicu s njegovom bivšom ženom Džesikom Kanseko. Nekadašnji bejzbol igrač je svoje tvrdnje iznio na Twitteru i poručio da je spreman da ide na detektor laži kako bi potkrijepio tvrdnje.

Sada se oglasila i jedna Playboy zečica i potvrdila glasine da je Rodrigez "prevarant".

"Slao mi je poruke i slike polnog organa sve do dana vjeridbe", tvrdi Zoi Gregori, Playboy zečica tabloidu "Sun".

"Dopisivanje je počelo posle Božića 2018. godine. Molio me je da se sretnemo, a sve vrijeme je bio s Dženifer. Ona je divna i ne zaslužuje ovo. Dok se spremao nju da zaprosi, tražio je moje vruće klipove i tražio da se nađemo i da mu namjestim još neku djevojku. To nije fer prema Lopezovoj".

Gregori je tvrdnje potkrepila i porukama koje je dobila od Rodrigeza tokom intenzivne prepiske koja je trajala nedeljama.

"Poslao mi je sliku polnog organa. Par dana prije vjeridbe s Dženifer poslao mi je poruku: 'Da li i dalje razmišljaš o djevojkama koje bi mogle da nam se pridruže', a potom se raspitivao i o jednoj mojoj prijateljici: 'Da li je za trojku?'", rekl je Zoi i dodala da bi “Dženifer morala da se osvesti što pre i shvati za koga se udaje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije