Jet set

Odbačene optužbe protiv Stormi Danijels

Odbačene optužbe protiv Stormi Danijels
Foto: Tanjug/AP | Odbačene optužbe protiv Stormi Danijels

Američki tužioci odbacili su optužbe protiv porno glumice Stormi Denijels, koja je tužila predsjednika SAD Donalda Trampa povodom navodne afere s njom, nekoliko sati pošto je uhapšena u striptiz klubu u saveznoj državi Ohajo.

Ona je uhapšena uz optužbu da je dozvolila posjetiocu da je dodiruje, što je u suprotnosti sa zakonom Ohaja, koji zabranjuje svima koji nisu članovi porodice da dodiruju golu ili polugolu plesačicu.

Njen advokat Majkl Avenati rekao je da su tužioci odbacili optužbe pošto zakon Ohaja ne može da bude primjenjen u slučaju Denijels, jer se ona u tom striptiz klubu pojavila samo jednom, a zakon se odnosi na osobe koje se "redovno pojavljuju gole ili polugole" u klubu, prenosi Asošiejted pres.

Stormi Danijels je prethodno puštena iz pritvora uz kauciju od 6.000 dolara.

Komentarišući hapšenje Denijels, Avenati je rekao da joj je policija postavila zamku u kojoj su učestvovali brojni policajci.

"Ovo je potpuno namješteno. Apsurdno je da se resursi za sprovođenje zakona troše na postavljanje zamke u vezi s mušterijama koje dodiruju igračice u striptiz klubu na neseksualni način", rekao je Avenati.

Danijels tvrdi da je imala seksualni odnos sa Trampom 2006. što predsjednik SAD negira. Ona je tužila Trampa i njegovog ličnog advokata Majkla Koena i traži da se poništi dogovor o ćutanju koji je potpisala pre izbora 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije