Jet set

Opljačkana Marijana Mateus

Opljačkana Marijana Mateus
Opljačkana Marijana Mateus

U butik spisateljice i kreatorke Marijane Mateus u Ulici braće Jugovića u centru Beograda, u četvrtak 03. maja, oko 21 čas upala je žena-pljačkašica koja je odnijela 30.000 dinara i mobilni telefon, prenose beogradski mediji.

Djevojka obučena u crno koja je glumila mušteriju u jednom trenutku izvukla je nož, stavila ga pod grlo radnici i uzela joj telefon i novac koji se u tom trenutku našao pod pultom.

Naime, "Alo!" se sinoć našao na licu mjesta u trenutku kada je Marijanina radnica J. P. (22) uplakana stajala ispred butika i davala izjavu policiji koja se nekoliko minuta nakon prijave stvorila na licu mjesta. Kako smo saznali od ljudi koji su se u tom trenutku našli ispred kreatorkinog butika, za sada nepoznata razbojnica izbezumila je nesrećnu djevojku koja je bila na radnom mjestu i mašući sječivom uzela sve što joj se našlo pod rukama. Međutim, razbojnica očigledno nije ljubiteljka visoke mode, tako da joj nije palo na pamet da uzme ništa od skupocjene garderobe s vješalica. Zbog stresa koji je kreatorkina radnica na mjesto pljačke ubrzo poslije policije stigla je i ekipa Hitne pomoći.

- Za sada je dobro, ali je djevojka pod vidljivim i velikim stresom - rekao nam je ljekar Hitne pomoći dok je Marijanina saradnica u suzama grlila drugaricu koja je odmah došla da je utješi. Tek što su ljekari otišli s Terazija, a inspektori nastavili uviđaj nesrećnoj djevojci je opet pozlilo, tako da su se ljekari Hitne ponovo vratili da joj ukažu pomoć.

Policija intenzivno traga za pljačkašicom koja je pobjegla pješice s lica mjesta u nepoznatom pravcu, a pretpostavlja se da će od pomoći u potrazi za njom biti i snimci nadzornih kamera koje su inspektori uzeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije