Jet set

Orlando Blum izjavio ljubav slavnoj glumici

Orlando Blum izjavio ljubav slavnoj glumici
Foto: Screenshot | Orlando Blum izjavio ljubav slavnoj glumici

Američki glumac Orando Blum iznenadio je sve kada je riješio da progovori o vremenu koje je provodio sa Kejt Blanšet tokom snimanja filma "Gospodar prstenova".

Orlando Blum i Kejt Blanšet su se sreli na snimanju filma "Gospodar prstenova" 1999. godine, kada je karijera glumaca išla uzlaznom putanjom.

Njih dvoje su svakodnevno snimali scene na Novom Zelandu, a glumac je u emisiji "The late late show" otkrio je da mu se veoma dopadala Blanšet.

"Ne mogu da mislim.. Toliko sam se zaljubio. Ti si bila moja najveća simpatija", kazao je Orlando, dok je Blanšet ostala zatečena ovim priznanjem.

"Nisam te prepoznala, jer prvi put kada sam te vidjela imao si kosu kao Fabijo Lanconi (poznati italijanski maneken). "I onda sam te vidjela i zapitala ko je ovaj sladak momak iz škole glume. Nisam zajedno sabrala dva sa dva", objasnila je Kejt.

Blum je potom dodao da je je stalno pratio pogledom i špijunirao iz ugla sobe…

Iako je jasno da su se jedno drugom dopadali, Orlando i Kejt se druže već 18 godina, a Blum je u vezi sa pjevačicom Keti Peri. U međuvremenu Kejt se udala za australijskog dramskog pisca Endrjua Aptona sa kojim ima četvoro djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije