Jet set

Otkrivena tajna: Veliki Brat je Pokojna Mileva, odnosno Boris Trivan

Otkrivena tajna: Veliki Brat je Pokojna Mileva, odnosno Boris Trivan
Otkrivena tajna: Veliki Brat je Pokojna Mileva, odnosno Boris Trivan

Iako produkcija mijenja boju glasa Velikom Bratu i on zvuči poput robota kako ga niko ne bi prepoznao, otkriveno je ko je svaki dan tri mjeseca nadgledao stanare i razgovarao sa njima u ispovjedaonici.

Riječ je o Borisu Trivanu (37), blogeru iz Zrenjanina, kojeg svi znaju pod pseudonimom Pokojna Mileva.

- Neću vas pitati kako ste me otkrili, svaka vam čast. Međutim, zbog ugovora koji me veže ne smem ništa da vam kažem o angažmanu u šouu - izjavio je Boris za 24sata.hr.

Dodaje da se za tri mjeseca, koliko se rijaliti snimao, dobro zabavljao, ali je jedva dočekao njegov kraj jer je uloga Velikog brata jaka naporna.

Boris je pozivao stanare u ispovjedaonicu i razgovarao sa njima. Dijelio im je zadatke, kažnjavao ih ako ih nisu ispunili i tješio ih kada im je bilo teško. Trivan pod pseudonimom Pokojna Mileva britkim komentarima zafrkava političare i estradne ličnosti iz regije.

U svojim objavama na društvenoj mreži, na kojoj ima više od 300.000 sljedbenika, ismijavao je, između ostalih, i Daru Bubamaru i Jelenu Karleušu. Jeleni je toliko digao živce da mu je rekla kako će ga išamarati kada ga vidi. Kao Pokojna Mileva podbada i Jelenu Rozgu, a i Severinu. Rozgi je zamjerio jer se slikala u oskudnom kostimu Juraja Zigmana pa je u svojoj kolumni napisao 'Život prođe, a ova se i dalje slika u gaćama. Haos'.

Na Severinu se naročito obrušio. Kada je raskinula s Milanom Popovićem, pitao se da li je moguće da je milijarder 'tek sada nabavio DVD plejer'. Za njen stajling kod princa Karađorđevića napisao je da je mogla doći i gola, a to nije učinila samo zato što su je svi vidjeli takvu, te da zvijezde ne smiju da ponavljaju stajling. Trivan je opleo i po Željku Joksimoviću kojeg je nazivao Joksimovićkom.

- Ako se nisam prestrašio zbog ozbiljnih pretnji koje su dolazile s najviših političkih instanci, ne znam zašto bih se bojao polupismenih pevaljki koje jedva znaju da pišu – rekao je Trivan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije