Jet set

Otkriveno zašto Kejt Midlton neće biti kuma Megan Markl

Otkriveno zašto Kejt Midlton neće biti kuma Megan Markl
Foto: Tanjug/AP | Otkriveno zašto Kejt Midlton neće biti kuma Megan Markl

Kraljevsko vjenčanje Megan Markl i princa Harija će se održati za manje od mjesec dana, a ko će biti vjenčana kuma Megan Markl još uvijek se ne zna.

Zato se zna da kuma neće biti Kejt Midlton. I dok mediji pumpaju rivalstvo između dvije britanske princeze, razlog za to je mnogo jednostavniji.

Budući da se Kejt nedavno porodila, neće imati nikakvih posebnih zaduženja na kraljevskom vjenčanju.

„Hari i Megan su srećni što će se Kejt uopšte pojaviti na vjenčanju s obzirom na to da se upravo porodila. Rekli su joj da nema nikakvog pritiska i da samo žele da uživa u njihovom danu“, izjavio je izvor blizak kraljevskoj porodici za Vanity Fair.

Poznato je da će princ Vilijam biti vjenčani kum svom bratu Hariju, a njegova djeca će takođe imati ulogu u ceremoniji: princ Džordž će biti paž, a mala Šarlot će nositi cvijeće, piše ABC News.

Marlin Koenig, žena koja prati život kraljevske porodice objašnjava da Kejt vjerovatno neće doći ni na djevojačko veče, i da ova uloga za nju kao buduću kraljicu ne bi bila primjerena.

Kejt nije bila kuma ni na vjenčanju svoje sestre Pipe Midlton. Tom prilikom vojvotkinja je odbila bilo kakvu počasnu ulogu iz straha da ne zasjeni svoju sestru.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije