Jet set

Otkriveno zašto su se razveli Ben Aflek i Dženifer Garner

Otkriveno zašto su se razveli Ben Aflek i Dženifer Garner
Otkriveno zašto su se razveli Ben Aflek i Dženifer Garner

Glumac i reditelj Ben Aflek (44) dugi niz godina bori se s teškim porokom, koji ga je na kraju koštao i braka s Dženifer Garner (45), pišu američki tabloidi.

Naime, Aflek godinama ima problem s alkoholom, a 2011. godine prvi je put pokušao prestati piti. Tada se prijavio u kliniku za odvikavanje. 

Međutim, taj pokušaj je, baš kao i oni koji su uslijedili, završio neslavno, a njegovi bračni problemi postajali su sve veći te su na kraju kulminirali razvodom. Iako su nedavno finalizirali razvod, holivudski par živio je razdvojeno dvije godine.

Inače, Benov život je, od ranog djetinjstva, protkan raznim problemima. Njegov otac bio je alkoholičar, a roditelji su mu se razveli kad je imao 12 godina.

"Moj otac je bio, i tako su ga zvali, pravi alkoholičar. Pio je po cijeli dan, svaki dan. Srećom, taj problem je riješio i sad je trijezan već nekoliko decenija", rekao je glumac prije devet godina.

Osim alkohola, za njihove bračne probleme navodno je kriva i Aflekova afera s dadiljom Kristin Ouzouijan. Iako je u početku glumac demantovao cijelu priču, Garner je lani potvrdila da je Ben bio s dadiljom, ali je rekla i kako to nema nikakve veze s njihovom rastavom.

Garner i Aflek upoznali su se na setu filma 'Pearl Harbor' 2001., ali Ben je otkrio da su se zaljubili tek kada su zajedno snimali Daredevila 2003. godine. Vjenčali su se 29. juna 2005..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije