Jet set

Ovo su najsmješnije izjave poznatih ličnosti (FOTO)

Ovo su najsmješnije izjave poznatih ličnosti (FOTO)
Ovo su najsmješnije izjave poznatih ličnosti (FOTO)

Poznate ličnosti stalno su pod budnim okom javnosti, a u intervjuima često umiju da naprave takve lapsuse, u kakve nam je teško da povjerujemo da bilo ko može da ih izgovori.

Glupih i smiješnih izjava slavnih zvijezda je mnogo, a mi vam danas prikazujemo samo neke od njih.

Britni Spirs: Na prvom mestu ove liste nalazi se pop pevačica sa možda i najviše zabeleženih lapsusa u istoriji, ovo su neki od njih:

“Nikad nisam imala potrebu da posetim Japan. Jednostavno zato što ne volim da jedem ribu, a znam da je tamo u Africi jako popularna”.

“Imam priliku da putujem na mnoga prekomorska mesta, kao što je Kanada”. Ovo možda ne bi bilo smiješno da kaže neko ko živi u Evropi, Aziji, ili bilo gdje na ovoj strani okeana, ali jeste kada to kaže Britni kojoj je Kanada susjedna zemlja.

“Ja sam za smrtnu kaznu. Onaj ko počini grozno delo mora biti i primereno kažnjen. Jedino tako nešto može naučiti za drugi put”.

Kristina Agilera: “Gdje će ove godine biti festival u Kanu”, upitala je jednom prilikom pjevačica.

Čarli Šin: “Ja imam drugačiji sastav. Imam drugačiji mozak, drugačije srce. Čoveče, ja imam tigrovu krv”, jedna je od brojnih Čarlijevih izjava iz perioda kada je prestao sa snimanjem serije “Dva i po muškarca”.

Paris Hilton:Bogata nasljednica o Walmartu – “Kao, oni rade neke zidove (walls) tamo”?

“Walmart je američka multinacionalna korporacija koja ima lance trgovina s popustima”.

Kameron Dijaz: “Primjećujem gravitaciju otkad sam bila jako mala”.

Dejvid Bekam: “Definitivno bih želio da moj Bruklin bude kršten, ali još ne znam koju vjeru ćemo odabrati”.

Maraja Keri: “Kad god na televiziji vidim koliko djece širom svijeta gladuje, dođe mi da plačem, ne mogu da pomognem. Mislim, voljela bih da budem tako mršava, ali ne sa svim tim muvama, svakodnevnom smrti i ostalim stvarima okolo”.

Vinona Rajder: “Najbolje se osjećam kad sam srećna”.

Silvester Stalone: “Jedini srećan umjetnik je mrtav umjetnik jer tek onda se ne možete mijenjati”, zaključio je jednom Stalone.

Džoni Dep: “Amerika je glupa, baš je kao glupi psić s velikim zubima. Grize i može da nas povrijedi. Agresivna je”, ovako je američki glumac opisao Ameriku.

Džastin Biber: “Ne znam puno o političkim strankama. Ali, šta god se događa u Koreji, loše je”, obznanio je Biber jednom prilikom. Ali, to nije sve, nakon posjete muzeju Ane Frank tinejdž zvijezda je u knjigu utisaka napisao: “Ana je bila sjajna devojka! Nadam se da bi i ona bila Beliber”.

Gvinet Paltrou: “Radije ću pušiti krek, nego da jedem sir iz limenke”, rekla je Gvinet.

Lindzi Lohan: Oduvijek sam željela da uradim ono što je uradila Merilin Mondo (tokom Korejskog rata), kad je postavila pozornicu i napravila koncert za sve vojnike. Sve je sama uradila. Predivno je vidjeti tako seksi ženu, mačku, koja je u osnovi pin up, ono što sam ja oduvijek težila da budem”.

Džesika Simpson: “Da li je ovo što jedem piletina ili je riba? Znam da je riječ o tuni, ali na konzervi piše “Piletina iz mora”, izjavila je jednom prilikom Džesika Simspon.

Šakil O’Nil: “Zaista ne mogu da se sjetim imena klubova koje smo obišli” odgovorio je proslavljeni NBA košarkaš na pitanje da li je tokom boravka u Grčkoj posetio Partenon.

Arnold Švarceneger: “Mislim da su gej brakovi nešto što bi trebalo da se dešava između muškarca i žene”, izjavio je nekadašnji guverner i glumac, zbog čega bi se slobodno moglo reći da on ne shvata šta je to gej brak.

Riz Viterspun: “Glumica Riz Viterspun ispala je veoma smiješna kada je policajcu koji ju je zaustavio zbog vožnje u pijanom stanju, kao svoju odbranu navela: „Ja sam američki državljanin!“.

Majk Tajson: “Pretpostavljam da ću samo nestati u Boliviju”.

Nama ovo zvuči čudno, ali bokser je želeo da kaže će nestati u zaboravu, što bi bila engleska reč „oblivion“.

Ališa Silverston: “Mislim da je film “Otkačena plavuša” bio veoma dubok. Toliko dubok da je bio veoma lagan. Mislim da lakoća mora da proizađe iz veoma dubokog mjesta da bi bila istinska lakoća”, ovako je glumica objasnila uticaj filma na društvo.

Kanje Vest: “Mrzim kada letim avionom i probudim se sa flašom vode pored sebe. Super, sad još moram da brinem o flaši vode”.

Kim Kardašijan

- Moj otac. Ili Isus. Ili Merilin Monro. Ne mogu da se odlučim – rekla je Kim kada je trebalo da odabere najboljeg partnera za selfi fotografiju. Između ostalog, Kim je odabrala Isusa Hrista. Međutim, imala je ona još lapsusa, a još jedna od njih glasi: “Razgovarala sam danas s djevojkom koja ima rak. Pričala mi je o tome kako joj je teško. Ali, zbog te teške bolesti naučila je puno o životu, a i ko su joj pravi prijatelji. Ima 18 godina. Pomislila sam, pa tako se i ja osjećam”.

Džejden Smit: “Škola je sredstvo da se mladima ispere mozak”.

Bruk Šilds: “Pušenje ubija. A kada ste ubijeni, onda gubite veoma značajan dio svog života”, rekla je Bruk ne shvatajući da kada ste “ubijeni”, više niste živi.

Madona: “Hoću da budem kao Gandi i Martin Luter King i Džon Lenon… ali živa”.

Pamela Anderson: “Ni o čemu ne razmišljam previše, jer ako razmišljam onda me to nekako preplaši”.

Samanta Foks: “Imam deset pari patika – po jedne za svaki dan u nedelji”.

Denis Rodman: “Hemija je nešto što učite u srednjoj školi ili na fakultetu kad otkrijete da je 2+2=10 ili tako nešto”.

(NN/lepotaizdravlje)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije