Jet set

Ovo su poznate ličnosti koje su usvojene

Ovo su poznate ličnosti koje su usvojene
Ovo su poznate ličnosti koje su usvojene

Porodica je garancija za srećno i bezbrižno detinjstvo, bila ona biološka ili hraniteljska. Saznajte koje poznate ličnosti nisu odrastale uz svoje roditelje...

1.Stiva Džobsa su roditelji ostavili odmah po rođenju 1955. godine i usvojili su ga Pol i Klara Džobs iz San Fraciska, jer nisu mogli da imaju djece.

2. Džejmija Foksa, dobitnika Oskara je usvojila baka kada je imao samo 7 godina.

3. Merilin Monro je majka, Gledis Nejker, smjestila u hraniteljsku porodicu sa kojom je živjela do svoje sedme godine. Zbog majčine mentalne nestabilnosti legalni staratelj Merlin Monro je postala Grejs Mek Ki, a nakon samo par godina Merlin je završila u sirotištu.

4. Nelsona Mendelu, političara i pacifistu, ustvojio je bračni par kada je imao sedam godina, a nakon smrti njegovog biloškog oca.

5. Nikol Riči su usvojili pjevač Lajonel Riči i njegova tadašnja supruga Brenda. Njeni bilološki roditelji nisu finansijski mogli da brinu Nikol zato su brigu o svojoj kćerki prepustili porodici Riči.

6. Ajs Tia su suvojile tetke, nakon smrti majke i oca od infarkta.

7. O Džonu Lenonu su brinuli njegovi ujak i ujna od njegove pete godine. Lenonov biološki otac se priključio vojsci, a majka je otišla sa drugim muškarcem.

8. Bila Klintona je odnjegovala njegova porodica. Otac je preminuo par mjeseci prije njegovog rođenja, dok je majka otišla u drugi grad da se školuje.

9. Rej Liotu je su usvojili Meri i Alfred Liota kada je imao sam 6 mjeseci, a svoje biloške roditelje je upoznao tek kada je napunio četrdeset godina.

10. Melisu Gilbert usvojili su komičar i glumac Pol Gilbert i njegova žena Barbara Krejn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije