Jet set

Oženio se glumac iz serije "Igre prijestola"

Oženio se glumac iz serije "Igre prijestola"
Foto: Instagram | Oženio se glumac iz serije "Igre prijestola"

Zvijezda popularne serije "Igre prijestola", 29-godišnji glumac i profesionalni atleta Tor Bjornson oženio je svoju djevojku Kelsi Henson.

Islandski glumac, atleta i bivši košarkaš Haftor Julijus Bjernson, poznatiji pod imenom Tor, podijelio je sa obožavaocima na Instagramu fotografije sa svog venčanja.

Na fotografijama možemo da vidimo prelijepe scene zabilježene nakon romantične ceremonije koja se odigrala u njegovom rodnom Islandu, a na kojima par pozira u divljoj prirodi.

Tor koji je stekao veliku slavu igrajući Planinu u seriji "Igre prijestola", otkrio je koliko se raduje što je stupio u brak sa Kelsi.

"S velikom radošću Kelsi Morgan Henson sad mogu zvati svojom ženom. Mogu držati tu predivnu ženu u dobru i zlu do kraja naših života. Toliko sam uzbuđen zbog svega, zbog budućih avantura kojima ćemo se baviti", napisao je glumac.

Tor, koji je u julu mjesecu na Filipinima osvojio titulu najsnažnijeg muškarca na svijetu, upoznao je svoju sadašnju suprugu u jednom baru u Kanadi, gdje je ona bila zaposlena kao konobarica.

Ljubav koja je započeta prošle godine sada je krunisana brakom a, kako pišu strani mediji, sve je započela Kelsi koja mu je navodno prišla i zatražila autogram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije