Jet set

Pamela Anderson na meti FBI?

Pamela Anderson na meti FBI?
Foto: N.N. | Pamela Anderosn na meti FBI?

Prijateljstvo glumice Pamele Anderson i Džulijana Asanža, osnivača Wikileaksa, postaje predmet istrage FBI kojem je njihov odnos bizaran, objavili su svjetski mediji.

Naime, Pamela često posjećuje Asanža u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, u kojoj on živi od 2012. godine nakon što su ga u Švedskoj optužili za silovanje i seksualni napad na dvije žene.

"FBI ima novu metu: Pamelu Anderson", napisao je Asanž na društvenim mrežama.

FBI nije htio komentarisati za američke medije ispitivanje glumice.

Zvijezda serije 'Baywatch' oglasila se oko toga na društvenim mrežama i istakla kako joj to ne smeta sve dok neće morati razgovarati s Đinom Haspel, obavještajcem koju je američki predsjednik Donald Tramp nominovao za sljedeću šeficu CIA-e. Naime, za Haspel postoji informacija da je učestvovala u ispitivanjima osumnjičenika koristeći se mučenjem.

Pamela u ekvadorsku ambasadu najčešće nosi vegansku hranu koju oboje obožavaju, a njihov odnos opisuje kao izazovan i tvrdi da je novinar možda 'najpoznatija izbjeglica našeg vremena' te da je slavu stekao zbog progona.

"On je tako hrabar i ništa nije više seksi od hrabrosti. Volim ga, ali imam romantičnog partnera", rekla je Pamela svojevremenoi demantovala glasine da je s Asanžom u vezi.

"Džulijan pokušava osloboditi svijet educirajući ga. To je romantična borba . Volim ga zbog toga", istakla je lijepa plavuša u intervjuu za američki magazin People. Dodala je kako ne želi ići u privatne detalje njihovog odnosa i da zna da se znatiželja stavila njihovo prijateljstvo 'pod lupu'. Pamela je u vezi s francuskom fudbalerom Adilom Ramijem (32) s kojim živi u Marseju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije