Jet set

Pamela Anderson opet trudna? (FOTO)

Pamela Anderson opet trudna? (FOTO)
Pamela Anderson opet trudna? (FOTO)

Izašla je iz kluba u ružičastoj pripijenoj haljini i svi smo primijetili stomak, kao kod trudnica, kaže muškarac koji je Pamelu Anderson (49) zapazio pri izlasku iz kluba.

Nekadašnja zvijezda serije „Čuvari plaže“ iz braka s Tomijem Lijem (54), bubnjarem grupe Motley Crue, ima dva sina, Brendona Tomasa Lija (20) i Dilana Džegera Lija (18). Od trećeg supruga, producenta Rika Salomona (48), omiljena zečica Hju Hefnera, koja se čak 16 puta skidala za Playboyevu naslovnicu, razvela se prije godinu dana. Pamela tvrdi da od tada nije imala muškarca, a posebno ne stalnu vezu.

“Otkad smo se Tomi Li i ja razveli, on godinama dolazi kod mene na prijateljski seks. To bi jedino prestalo kad sam ja bila u braku”, rekla je plavuša čiji zaobljeni izgled mnogi pripisuju pretjeranom opuštanju uz pivu, a ne eventualnoj trudnoći, piše 24sata.hr.

Sretna je jer je pobijedila hepatitis C s kojim se mučila 16 godina, a i jer se riješila Solomona nakon mučnog razvoda, poslije kog su joj se zgadili muškarci. Baš zbog toga zna malo više popiti jer želi uživati u životu, kažu Pamelini prijatelji.

Glumica je nedavno otkrila da bi je sinovi rado ponovno vidjeli u industriji za odrasle. Nagovaraju je da objavljuje selfieje na kojima je razgolićena kao što to radi Kim Kardašijan (36) jer su uvjereni da će tako postati bogatija od nje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije