Jet set

Pamela Anderson ponovo kod Asanža

Pamela Anderson ponovo kod Asanža
Pamela Anderson ponovo kod Asanža

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson u četvrtak poslijepodne ponovno je posjetila Džulijana Asanža u ekvadorskoj ambasadi u Londonu. Osnivač WikiLeaksa ondje živi već četiri godine, otkad je predao zahtjev za političkim azilom kako bi izbjegao izručenje u Švedsku, gdje su ga optužili za seksualno zlostavljanje.

Seksepilna plavuša, zvijezda TV serije “Čuvari plaže” bila je odlično raspoložena - čavrljala je s novinarima i fotografima, ali ni ovaj put nije htjela potvrditi da je u ljubavnoj vezi s Asanžom, što je ipak dala naslutiti u intervjuu koji je dan prije dala za australijski radijski šou 'Kyle and Jackie O'.

S Džulianom sam više razgovarala nego sa svoja četiri bivša supruga zajedno! Ni njemu ni meni nije bilo u planu da se iz svega ovoga razvije nešto u romantičnom smislu. Stvari se jednostavno dese. Udružili smo snage kako bismo mijenjali svijet na bolje”, rekla je tajanstvena Pamela.

Dodala je kako ju je prijateljstvo s osnivačem WikiLeaksa podstaklo da pokrene kampanju za zaštitu muškaraca koji su lažno optuženi za silovanje.

Apsolutno vjerujem u Džulianovu nevinost”, izjavila je Anderson, prenosi Jutarnji.hr.

U intervjuu je takođe rekla kako bi voljela vidjeti Asanža na nekoj visokoj državničkoj poziciji, u ulozi novog svjetskog vođe.

“Oduvijek mislim da bih mogla biti odlična prva dama”, zaključila je glumica.

I osnivač WikiLeaksa nedavno je imao samo riječi hvale za atraktivnu plavušu.

“Pamela nije samo lijepa. Izuzetno je pametna, oštroumna i hrabra, žena vrijedna divljenja” rekao je Asanž tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije