Jet set

Plus size manekenka raskošnim dekolteom stvorila pometnju (FOTO)

Plus size manekenka raskošnim dekolteom stvorila pometnju (FOTO)
Plus size manekenka raskošnim dekolteom stvorila pometnju (FOTO)

Poznata plus size ljepotica Ešli Grem trenutno se može pohvaliti novim angažmanom u ulozi savjetnika kandidatima šoua "Američki top model".

Povodom njujorške premijere nove sezone, lijepa Ešli posebno se potrudila u isticanju raskošne figure.

Ova 28-godišnja plus size manekenka na premijeri nove sezone šoua "Američki top model" pojavila se u seksepilnoj čipkastoj haljini ispod koje se nazirao crni bodi.

Odvažnim odabirom haljine od crne čipke lijepa Ashley naglasila je raskošno poprsje koje su osiguravale tanke naramenice dekoltea dubokog V-izreza.

Vidno raspoložena na crvenoma tepihu svečane premijere nove sezone šoua seksepilan izgled istakla je visokim konjskim repom, šminka u znaku crnog tuša na očima i visećim zlatnim naušnicama, dok je tankim remenom oko struka istakla askošnost svoje figure.

U novoj sezoni šoua "Američki top model", koji je godinama vodila Tajra Benks, Ešli će se naći u ulozi savjetnika takmičara.

Njezine poznate obline do sada su krasile brojne naslovnice modnih magazina, a nedavno se pojavila i na naslovnici britanskog izdanja magazina Vogue.

Ova slavna ljepotica smatra da bi žene poput nje napokon trebale krasiti modne piste, osobito kolekcije donjeg veša.

"Ako me ljudi iz Victoria's Secreta ikada pozovu da nosim njihovu reviju, rado ću se odazvati. Pitanje je vremena kad će se to dogoditi", nedavno je odgovorila na pitanje treba li poznati brend u svoje spektakularne revije uvrstiti plus size modele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije