Jet set

Pogledajte slavne manekenke koje nevjerovatno liče (FOTO)

Pogledajte slavne manekenke koje nevjerovatno liče (FOTO)
Pogledajte slavne manekenke koje nevjerovatno liče (FOTO)

Da li mislite da poznate manekenke moraju da budu jedinstvene, svoje i karakterističnog izgleda?

Zapravo, modna industrija često nalazi djevojke sa apsolutno istim crtama lica koje liče jedna na drugu. Pogledajte fotografije modela koji međusobno liče, i koje čine da ne možete odmah shvatiti ko je ko!

Adrijana Lima/Barbara Palvin (na naslovnoj fotografiji)

Oba modela imaju dugu kosu i dobro se nose sa ulogom seksi modela. One predstavljaju donji veš i kupaće kostime. Uprkos činjenici da djevojke neodoljivo podsjećaju jedna na drugu, one se ne vide kao rivali, pa se čak i zabavljaju zajedno i učestvuju u revijama Victoria`s Secret brenda.

Kara Delevinj/Linija Brems

Kara Delevinj je dobila konkurenciju. 19-godišnji danski model Linija Brems tek počinju da osvoja piste, ali je već postigla značajan uspjeh. Djevojka nije povrijeđena poređenjem sa poznatom koleginicom: "Meni laskaju takva poređenja. I kome ne bi laskalo? Ona je nevjerovatna!”, izjavila je Brems.

Džija Karandži/ Sindi Kraford

Neosporno je da ove dve dame liče jedna na drugu. Sindi Kraford je na početku svoje karijere nazvana - Baby Džija, ali su agenti modela učinili sve da se zapamti njeno ime. Na početku karijere supermodela Sindi Kraford često se govorilo o sličnosti sa jednom od prvih zvijezda industrije.

Doutzen Kroes/Denis Ričards

Doutzen Kroes i Deniz Ričards su toliko slične da u pretraživaču na internetu, čak postoji zahtjev, posvećen njihovom odnosu. Plava kosa i zlatni ten, senzualne pune usne i zavodljiva ljepota zaista lako stvara zabludu da su sestre.

Saša Pivovarova/Gema Vard

Saša Pivovarova, je postala zvijezda, a onda se nekoliko godina kasnije pojavila na horizontu model, devojka sa apsolutno istim izgledom - Gema Vard. Ali ona je takođe, bila u stanju da postigne uspjeh!

Romi Šnajder/Natalija Vodjanova

Natalija Vodjanova ima sličnosti sa Romi Šnajder. Na kastingu, agenti su za glavnog ruskog supermodela na prvom mjestu, rekli da ima sličnosti sa zvijezdom evropske kinematografije.

Linda Evangelista/Mila Jovović

O sličnosti Linde Evangeliste i Mile Jovović, uzaludno je da govorimo – jednostavno, dovoljno je da pogledate njihove fotografije. Istovremeno, ove djevojke jako liče, ali su oličenje dva potpuno različita karaktera: aristokratska i fatalna Linda i direktna i smjela Mila.

Heder Marks/Džesika Stem

 Kanadski model Heder Marks i Džesika Stem - praktično su često zamjenjivi modeli. Djevojke su toliko slične da ukoliko učestvuju u jednoj reviji, iza kulisa često su jedna za drugom.

Žizel Bundšen/Linda Voitova

Stručnjaci iz svijeta mode često nazivaju Lindu Voitovu zamjenom Žizel Budšen. Linda još uvijek nije stekla status najplaćenijeg modela na svijetu, ali nakon objave da Žizel Bundšen napušta pistu, Voitova će imati bolju priliku!

Džordan Dan/ Džoan Smals

Tamna koža, Bambi oči i širok osmijeh - ovim epitetima možemo lako da klasifikujemo Džordan Dan i Džoan Smals. Nije iznenađujuće da su ove žene često glavni kandidati da učestvuju u istim kampanjama.

(NN, ženski magazin.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije