Jet set

Popularni Hagrid iz Hari Potera teško bolestan

Popularni Hagrid iz Hari Potera teško bolestan
Foto: Ilustracija | Popularni Hagrid iz Hari Potera teško bolestan

Jedan od omiljenih likova filmova o Hari Poteru, Robi Koltrejn, pojavio se nakon više od tri godine odsustva iz javnosti u invalidskim kolicima.

Popularni "Hagrid" se već godinama unazad bori sa osteoartritisom zbog čega nije u stanju da hoda, a bolovi koje svakodnevno osjeća su ponekad neizdrživi.

Njegovi fanovi bili su oduševljeni kada se nedavno pojavio na otvaranju jednog zabavnog parka, a vidno izmoreni Koltrejn otkrio je da ga u narednom periodu očekuje operacija u SAD nakon koje bi njegovi bolovi trebalo da budu manjeg intenziteta.

"Robie je u konstatntnim bolovima već godinama, a koljeno mu sve više propada. U invalidskim kolicima su ga doveli i odveli sa događaja, što je bio veliki šok za fanove koji su navikli da gledaju kao snažnog i visokog Hagrida. Sve to ga mnogo frustrira, ali se nada da će se vratiti na noge nakon operacije", ističe izvor blizak Koltrejnu.

Iako vidno izmoren, Robi je rekao da se nada da će nakon operacije biti u mnogo boljem fizičkom stanju, i dodao da bi se nakon oporavka mogao vratiti poslovnim obavezama.

Glumcu je teško oboljenje dijagnostifikovano početkom 2016. godine, ali je zbog prekomjerne težine morao da bude podvrgnut rigoroznim dijetama kako bi operacija bila moguća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije