Jet set

Princ Viliam nominovan za nagradu "Otac godine"

Princ Viliam nominovan za nagradu "Otac godine"
Foto: N.N. | Princ Viliam nominovan za nagradu "Otac godine"

Vojvoda od Kembridža je posvećeni i brižni otac troje mališana koji, iako zauzet obavezama koje nosi njegova titula, svoju porodicu uvijek stavlja na prvo mjesto odlučan da svojoj djeci obezbijedi što je moguće više privatnosti i što bezbrižnije detinjstvo.

A kao takav, princ Viliam, tata princa Džordža(4), princeze Šarlot (3) i malenog Luisa koji ima tek mjesec dana, se našao na listi nominovanih za nagradu "Otac godine”"među poznatima za 2018. godinu.

Viliam se pridružio drugim poznatim očevima na listi, kao što su Liam Payne i Simon Cowell, a tu su i Rio Ferdinand i Simon Thomas – koji su izgubili svoje supruge u proteklim godinama.

Simon je u novembru prošle godine ostao bez supruge Geme, koja je preminula od mijeloidne leukemije. Posvećeni otac je počeo da piše pisma svakog dana svom sinu Itanu(8) da bi mu pomogao da se izbori sa tugom i gubitkom majke.

Rio, koji je ostao bez supruge Rebeke koja je preminula od raka 2015. godine, slomljenog srca i obuzet tugom nastavio je da se brine o njihovo troje djece pokušavajući da im bude i otac i majka, da ne bi osjetili prazninu nakon gubitka mame.

Viliam i Kejt više puta iskazali su svoju povezanost s djecom, uvijek naglašavajući da su im djeca prioritet, a da je porodica na prvom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije