Jet set

Princeza Beatris Boromeo u vjenčanici koja oduzima dah

Princeza Beatris Boromeo u vjenčanici koja oduzima dah
Princeza Beatris Boromeo u vjenčanici koja oduzima dah

Vezu dugu 6 godina par je krunisao brakom pred tek 70 zvanica, dok je after partiju u monaškoj palati prisustvovalo preko 500 gostiju!

Valentino postaje definitivno modna kuća s najpoželjnijim vjenčanicama u krugu kraljevskih porodica, ali i onih koje predstavljaju creme de la creme društva!

Nakon što se dizajnerka nakita Sabina Ganem udala za Džozefa Getija u Valentinovoj raskošnoj kreaciji, kao i trendseterka Niki Hilton koja je sudbonosno da rekla Džejmsu Rotšildu u haljini vrijednoj jedne princeze, još jedna mlada dama se opredelila za vjenčanicu s potpisom italijanske kuće. 

Naime, miljenica kraljevske monaške porodice i jedna od dama koja ozbiljno ugrožava status najbolje obučenih dama plave krvi, Kejt Midlton i španske kraljice Ranije, Beatris Boromeo se ovog vikenda zavetovala na večnu vernost unuku Grejs Keli, princu Pjeru Kasiragiju, odevena u nežnu i delikatnu Valentinovu kreaciju.

I presvlačenje je bilo rezervisano za Valentinov model iz prolećne kolekcije, dugačku beličastu kreaciju bez rukava, apstraktnog printa nalik oblacima. Mlada je na vjenčanje došla u vintage belom Bentliju.

Prema navodima magazina People, mladi par je sudbonosno da izrekao pred svim članovima kraljevske porodice Monaka u salonu Salon des Glaces imponzantne Pink palate. Venčanju je prisustvao tek odabrani krug prijatelja i članova porodice, tek njih 70, dok je after parti upriličen za 500 zvanica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije