Jet set

Princeza Meri: Nećkala se da li da postane dio kraljevske porodice

Princeza Meri: Nećkala se da li da postane dio kraljevske porodice
Princeza Meri: Nećkala se da li da postane dio kraljevske porodice

Princeza Meri koja je u braku sa njemačkim princom Joakimom, progovorila je o detaljima iz svoje prošlosti kao i o životu na dvoru.

Meri i Joakim vjerili su se 2008. godine, ali sadašnja princeza je dugo razmišljala o udaji za princa jer nije smatrala da tek tako želi da prihvati odgovornost koju donosi pristupanje kraljevskoj porodici.

Meri je imala tu privilegiju da se rodi u elitnom dijlu Pariza gdje je živela u srećnom porodičnom okruženju do svoje 11. godine, kada su se njeni roditelji razveli. Kako princeza govori, tada se njen svijet sružio i sve se promijenilo. Nakon razvoda roditelja, ona se seli u Švajcarsku gdje je njen očuh radi, Meri je svoju sreću pronašla u druženju sa polubraćom koju je imala u Ženevi.

- Nakon razvoda, moja porodica više nije bila moje utočište kao ranije - govori princeza, prenosi sajt People.

- Moj otac bio je veoma potišten, a moja majka je imala novog supruga kojeg ja nisam poznavala. Nije tajna da se nisam slagala sa odlukom moje majke, zapravo, bila sam veoma bijesna na nju. Ipak, veoma sam voljela i svoju majku i svog oca, ali sam često razmišljala kako da se distanciram iz cjelukupne situacije- nastavlja da priča Meri.

Kada je napunila 13. godina Meri je upisala internacionalnu školu  u Švajcarskoj i to joj je bila jedina šansa da ode od kuće. Nakon zavšetka koledža, nastavila je karijeru u oblasti marketinga.

Tokom 2006. godine upoznaje princa Joakima na jednoj gala proslavi koji su njihovi zajednički prijatelji organizovali. Prince se neposredno prije njihovog poznanstva i razveo, a tamnokosa ljepotica Meri odmah mu je privukla pažnju. Tu počinje njihova ljubav. Ipak, Meri nije bila spremna na kraljevski život.

- Nije bilo sumnje da ga volim, ali  imala sam svoj život i bila sam srećna i zadovoljna njim.Imala sam prioritete i tada nisam razmišljala o udaji, kao ni da prihvatim na sebe odgovornost koju nosi pripadnost kraljevskoj porodici. Nisam bila spremna na toliku medijsku pažnju, kao ni medijske natpise. Neki od njih su bili veoma ružni i pitala sam se čime sam to zaslužila. Da li je sve vrijedno ovoga - govori Meri o svojim neodumicama.

Ipak, ljubav i podrška koju je imala od Joakima je prevagnula, te se par 2 godine kasnije vjenčao na romantičnoj ceremoniji. Sada imaju dvoje djece, kćerku i sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije