Jet set

Rajan Rejnolds proglašen "najsexy tatom" 2016.

Rajan Rejnolds proglašen "najsexy tatom" 2016.
Rajan Rejnolds proglašen "najsexy tatom" 2016.

Prošle godine, časopis People je "najsexy tatom na svijetu" proglasio Džastina Timberlejka.

Iako nemamo apsolutno ništa protiv Justina, potpuno se slažemo s odlukom redakcije i čitatelja časopisa, da ove godine tu titulu dobije prezgodni glumac Rajan Rejnolds.

To je u svojoj emisiji "The Tonight Show" otkrio Džimi Felon, kojem je zvijezda filma "Deadpool" bio gost.

A zgodni tata, osim za snimanje unosnih reklama i filmova, uvijek ima vremena za svoje cure, 1-godišnju kćerkicu Džejms i lijepu suprugu Blejk Lajvli, s kojom je već godinama u skladnom braku.

Kćerkica James dobila je ime po njegovom preminulom tati, a time je Rajan ušutkao sve kritike na račun njezinog imena, koje su se vrtile oko toga kako je malena dobila tipično muško ime.

Naravno, zgodni glumac osvanut će i na naslovnici spomenutog časopisa, kako bi proslavio laskavu titulu, a sve što mi želimo jest da češće objavljuje fotke na svom Instagramu, po mogućnosti bez crno-crvenog odijela, iako je ovih dana sve u tom znaku.

Podsjetimo, Rajan i Blejk vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2012. godine, a u prosincu 2014. godine postali su roditelji. Inače, par je poznat po tome što gotovo nikad ne priča o svom privatnom životu. Rejnolds je prije Blejk ljubio glumicu Rejčel Li Kuk, poznatu po ulozi u teen komediji "Ona je sve to", pjevačicu Alanis Moriset s kojom je bio i zaručen, a iza sebe ima i propali brak s glumicom Skarlet Johanson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije