Jet set

Razvode se Tom Kruz i Kejti Holms

Razvode se Tom Kruz i Kejti Holms
Razvode se Tom Kruz i Kejti Holms

LOS ANĐELES - Tom Kruz i Kejti Holms se razvode, javio je danas magazin "People".

"Ovo je lična i privatna stvar za Kejti i njenu porodicu. Njena osnovna briga ostaje, kao što je uvijek i bila, interes njene kćerke", navodi publicista Kejti Holms u saopštenju.

Kruz (49) i Holms (33) vjenčali su se u italijanskom dvorcu u novembru 2006. godine. Oni imaju šestogodišnju kćerku Suri.

To je prvi brak Holmsove i treći brak Kruza, koji je ranije bio u braku s glumicama Nikol Kidman, s kojom ima dvoje djece, i s Mimi Rodžers.

Kejti je najpoznatija po ulozi Džoi Poter u TV drami iz 1990-ih godina "Dawson Creek". Jednom prilikom je izjavila za magazin "Seventeen" da joj san bio da se uda za Toma Kruza.

Godinu dana prije vjenčanja, tada 26-ogodišnja glumica izjavila je za magazin W: "Našla sam čovjeka svojih snova."

"Od momenta kada sam ga upoznala osjećala sam kao da ga znam vječno. On je najnevjerovatniji muškarac. Jako je velikodušan i ljubazan, pomaže tolikim ljudima i zasmijava me kao što me niko nije zasmijavao. On je veliki prijtelj", izjavila je tada Kejti Holms, koja je očigledno više ulagala u vezu u kojoj je morala da se povinuje često nerazumnim zahtjevima svog bivšeg supruga, vatrenog člana Sajentološke crkve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije