Jet set

Rokeru rodila osmo dijete, a njeno umijeće je nevjerovatno

Rokeru rodila osmo dijete, a njeno umijeće je nevjerovatno
Foto: Instagram | Rokeru rodila osmo dijete, a njeno umijeće je nevjerovatno

Pjevač benda "Rolling Stones", sedamdesetčetvorogodišnji Mik Džeger u vezi sa tridesetjednogodišnjom balerinom Melani Hamrick je u vezi od 2014. godine. Par ima sina Deverua Oktavijana Bazila, rokerova djevojka, sa kojom nije zvanično u vezi, pohvalila se na Instagramu i svojim joga umijećem.

"Uvijek si nevjerovatna. Ovo je akrobatska umjetnost i zavela si me", samo su neki od komentara dok su je drugi prozvali i "boginjom seksa".

Iako su prije dvije godine tokom njene trudnoće kružile priče da je Mik ostavio zbog još mlađe balerine Maše Rudenko, brzo se pokazalo netačnim, a Džeger je 2016. kupio Melaniji luksuznu kuću u Njujorku.

Iako je balerina rodila Miku osmo dijete, oni svoju vezu ne definišu - što znači da on smije da se viđa i sa drugim ženama.

 

 

@xinkinc

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

Tako je bio i s mladom producentkinjom Nor Alfalah (23) koja ga je pratila na koncertima. Ipak, "kombinacija" je brzo završena jer je riješio da se više posveti Melani i njihovom zajedničkom sinu.

 

Sva njegova djeca

Mik Džeger s prvom suprugom, Biankom de Macias (73) ima ćerku, dizajnerku nakita Žaze Šenu (46). U drugom braku s glumicom i modelom Džeri Hol dobio je ćerke Elizabet (34) i Džordžiju Mej (26) i sinove, glumca Džejmsa (32) i modela Gabriela (20). Sa bivšom djevojkom manekenkom Lusianom Gimenez (48) ima sina Lukasa Morada (19), a iz veze sa Maršom Hant (72) ima ćerku Karis (47).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije